БСП настоя вътрешният министър Валентин Радев да отиде в парламента,

...
БСП настоя вътрешният министър Валентин Радев да отиде в парламента,
Коментари Харесай

БСП настоява за изслушване на Радев за престрелката в Ботевград

БСП настоя вътрешният министър Валентин Радев да отиде в Народното събрание, с цел да даде информация пред народните представители по отношение на убийството в Ботевград, съобщи БГНЕС.

Късно нощес в центъра на Ботевград бе погубен Владимир Пелов, един от избягалите пандизчии от Централния софийски затвор при започване на април, който до този миг бе в неопределеност.

Предложението за чуване бе аргументирано от народния представител Иван Иванов. „ Какво се случва? Как работи Министерство на вътрешните работи? Как се поставят старания за прекъсване на престъпността в България? Най-вече би трябвало да разберем по какъв начин се стигна до този кървясъл случай нощес в центъра на Ботевград, при който за благополучие няма и потърпевши жители. Това нещо не може да продължава, а полицията мълчи безучастно ", съобщи той от парламентарната естрада.

Пелов бе погубен при престрелка с 40-годишния престъпно проявен Марио Панчев по прякор Големия. Мотивите за престрелката са незнайни, като измежду появилите се непотвърдени верси
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР