БСП настоя служебният вътрешен министър Иван Демерджиев да дойде в

...
БСП настоя служебният вътрешен министър Иван Демерджиев да дойде в
Коментари Харесай

БСП вика Демерджиев в парламента

БСП настоя служебният вътрешен министър Иван Демерджиев да пристигна в Народното събрание. Социалистите желаят от силовия министър да показа информация за положението на българо-турската граница, какви ограничения се подхващат за ограничение на потока от незаконни мигранти и за какво се е стигнало до случая, при който.

Заместник-председателят на Народното събрание Росен Желязков прикани да се направи връзка с министъра, с цел да може в случай че той желае, да пристигна и да показа мечтаната от Българска социалистическа партия информация.
 Снабдяват граничарите и с автомати
Снабдяват граничарите и с автомати

Докато каналджийските мрежи не бъдат разрушени, чиновници ще излагат живота си на риск

Посегателството против български бойци и служители на реда е акт на война . Понякога войната се афишира от терористични организации, а не от съответна страна, това пък съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. От партията излязоха с декларация във връзка случая.

По думите му против България бе осъществено " следващо нападение " и това е следващото от цяла поредност. Според Костадинов българо-турската граница не се охранява добре, оградата на границата с Турция на процедура не съществува, не стопира никого и буди подигравка.

Според него въпросът е, че до момента в който децата ни излизат от страната и емигрират, незаконни мигранти влизат в страната и я трансформират в разграден двор. Докога ще поносим сходни похищения, до момента в който стартират да стрелят по служители на реда и жители в центъра на столицата ли, запита Костадинов.

Той настоя страната да вземе радикални ограничения, тъй като изключителна обстановка изисква изключителни ограничения. Затова и от " Възраждане " упорстват войската да бъде ситуирана на българо-турската граница и да се даде опция на служителите на реда и военните да стрелят постоянно, когато преценяват, че има опасност за техния живот и сигурност. Костадин Костадинов уточни, че служителите на реда не разполагат и с задоволителен брой бронежилетки. Ако изпратим и дребното, което имаме на Украйна, ще охранява границата с лък и стрели, добави той и показа, че служителите на реда се оплаквали, че мигрантите ги замерят с камъни, а те не могат да отвърнат.

В спокойно време България не може да отбрани жителите си на Костадинов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР