БСП нарочно правят скандали, за да не се чува нищо

...
БСП нарочно правят скандали, за да не се чува нищо
Коментари Харесай

ГЕРБ обясни: БСП правят скандали, за да приглушат добавките за пенсионери

БСП преднамерено вършат кавги, с цел да не се чува нищо положително, което се прави в страната. С тези думи зам.-председателят на Народното събрание Цвета Карачнева от ГЕРБ изясни държанието на опозицията от Българска социалистическа партия, които през днешния ден и през вчерашния ден отхвърлиха да влязат в зала поради скандал с шефа на Народно събрание Димитър Главчев.

" Парламентът макар тях работи. Искат непрестанно кавги да провокират, както през вчерашния ден, с цел да не може да се види положителният отчет, с цел да не може да се приказва за пенсионерите, всичко това положително в страната ", сподели Карачнева.

Пред публицисти в Народното събрание тя сподели, че чака още сходни " реакции ". " Нека си отиват по градовете, дано обикалят, само че по какъв начин ще обяснят изявлението за 80-те %? ", попита риторично Караянчева.

Още веднъж от ГЕРБ потвърдиха, че застават зад Главчев и той ще бъде подсилен. Днес в деловодството на Народното събрание беше импортирана подписка от Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи с настояването за оставка на Главчев.

" Вие учудвате ли, се че Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия играят дружно - постоянно го вършат ", приключи Караянчева.

" Обединени патриоти " оцениха обстановката в Народното събрание като " ексцентричен случай ", само че споделиха, че няма да смъкват доверието си от Димитър Главчев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР