БСП моли главния прокурор да разпита премиера Бойко Борисов за

...
БСП моли главния прокурор да разпита премиера Бойко Борисов за
Коментари Харесай

БСП призова Цацаров да разпита Борисов за депутатите-наркотрафиканти и купуващи гласове


Българска социалистическа партия моли основния прокурор да разпита премиера Бойко Борисов за изявлението му за депутатите, занимаващи се с наркотрафик и пазаруване на гласове. Това заяви на брифинг Филип Попов от Българска социалистическа партия, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Попов показа и текста на сигнала до Цацаров, който гласи, че Българска социалистическа партия се обръщат към него във връзка думите на министър-председателя на България Бойко Борисов „ В Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик и хора, които са купували гласове и то от пандизчии “.

За ПГ на Българска социалистическа партия е неприемливо в Народното събрание да има депутати, забъркани с наркотрафик и пазаруване на гласове “, съобщи Попов.

ПГ на Българска социалистическа партия молят Цацаров да извърши нужните дейности според използвания закон, в това число и да разпита министър-председателя Бойко Борисов – по кое време, от кое място, от кого, по какъв начин и при какви условия е получил информацията, както и кои са въпросните лица, занимаващи се с наркотрафик и пазаруване на гласове и дали е дал същата информация на способените държавни органи за предприемане на нужните дейности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР