БСП може много повече. Можем да дадем ново лице и

...
БСП може много повече. Можем да дадем ново лице и
Коментари Харесай

Крум Зарков: БСП може много повече


Българска социалистическа партия може доста повече. Можем да дадем ново лице и нова атмосфера. Нашите симпатизанти го заслужават. Най-лявата партия може да избави страната от тук напред. Аз вземам участие на директен избор за ръководител. Това сподели в " Лице в лице " по бТВ социалистът Крум Зарков.

Тази промяна, която бе въведена, за мен е вярната. Аз ще вземам участие по процедура в директен избор. Кой споделя, че съм последовател на Истанбулската спогодба? Първо - това не е правилно. Вярно е, че съм упорствал, откакто тази тематика бе решена от дълго време, да не бъде тя знамето на нашата партия. Автентична лява партия има надалеч по-важни проблеми в една страна, раздирана от беднотия.

Друго нещо е, че съм упорствал ние да не се крием зад измислени тематики, когато би трябвало да приказваме за проблемите на хората. Джендърманията играе роля на димка.

Бях участник единствено в една от преговорните глави. Формулата на кабинета не зная дали е контрактувана. Народно събрание на Българска социалистическа партия на автограф дефинира преговорен екип и той евентуално споделя разнообразни информации, а аз нямам такава. това не е първата, нито последна обединения. Едно съглашение, в този момент в деликатната част на диалога, не трябва да се подхожда по метод, по който всяко министерство ще стане феодално притежание на една от партиите. Трябва по-качествен метод - да се резервира образа на партиите, само че не разпачетоствайки властта.



Не е единствено хора-един да е тук, а различен - там. Трябва да има схващане, че тръгваме да готвим общи цели. Обратният метод, който разделя министерства, ще породи спорове в самата структура, а по-късно и кавги на открито. Не бива това да се повтаря.

В България витае тематиката за задкулисието. Посветил съм се на това да извършват своята парламентарна активност. Но ще работя за това Българска социалистическа партия да се утвърди като достоверна лява партия. Колкото съм джендър, толкоз съм и на Румен Радев претендент за водач на Българска социалистическа партия. Че ще има хейт, не ме учудва. Дълго време съм в политиката, с цел да не съм доверчив. Но това не вреди на мен, а на общата атмосфера за избора. Трябва да покажем, че Българска социалистическа партия не е това, което хората виждат - кавги сред водещите лица. Аз съм екипен състезател. Последните два Народното събрание демонстрираха, какъв брой са нежни договарянията. Това държавно управление би трябвало да се случи.

Извън хората, които познавате, в Българска социалистическа партия има цяло потомство осъществени хора, които са подготвени също да кажат своите думи, а не да замерят другаря.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР