БСП като истински матросовци бранят партийната субсидия от 11 лв.

...
БСП като истински матросовци бранят партийната субсидия от 11 лв.
Коментари Харесай

Даниела Дариткова: Колегите от опозицията са почти в истерия

БСП като същински матросовци бранят партийната дотация от 11 лева и това е фактът, който ще стане прочут на всички български жители. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова в персонално пояснение след изявлението на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за партийните дотации.

,,Виждам, че градусът на напрежението нараства. Колегите от опозицията са съвсем в нервност. Моля да се успокоите и да запазите хладнокръвие. Дадохме ви опция да изкажете всички причини, въпреки и някои от които да нямат никакво отношение към днешния спор. Г-жо Нинова, имам вашето писмо и то е обществено, в което ни поканихте да обсъдим размера на дотацията. Какво значи да обсъдим? Трябваше да извършите съответни оферти, да се възползвате от законодателната процедура и тогава да стартираме транспарантно разискване на вашите оферти. Не единствено че не направихте такива, когато ни поканихте, само че и след това не направихте никакви оферти. Сега тук като същински матросовци браните партийната дотация от 11 лева и това е фактът, който ще стане прочут на всички български граждани'', акцентира доктор Дариткова.

По думите ѝ Българска социалистическа партия не може да се оправи с 11 лева, тъй като безразсъдно и нелогично е изхарчила дотацията си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР