БСП изпадна от голямата игра. БСП е пета политическа сила

...
БСП изпадна от голямата игра. БСП е пета политическа сила
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Нинова прави БСП удобна за политическите й опоненти

Българска социалистическа партия изпадна от огромната игра. Българска социалистическа партия е пета политическа мощ все още, а единствено преди година и половина - две ние мерехме сили с ГЕРБ. Разликата сред Българска социалистическа партия и ГЕРБ беше в статистическата неточност 1 – 2%, до момента в който през днешния ден е повече от 20%.


Това съобщи пред БГНЕС социалистът Кирил Добрев.


" Това, което би трябвало да създадем, е да съберем всички леви сили и да може да се върнем в играта. Голямата политическа игра, където Българска социалистическа партия заслужава да бъде ", безапелационен е Добрев.


На въпроса " обединяване " ли е основната дума, той отговори: " Когато бяхме дружно, разликата беше 1%. Сега е към този момент 20%. Това, което прави Нинова, е да направи една комфортна Българска социалистическа партия за политическите си съперници. И ние, всички тук, в тази зала, повече от 500 индивида, не сме склонни да го допуснем. "


По думите му, в случай че цената за обединяването на левите хора се споделя Корнелия Нинова, то тя е към този момент част от предишното.


Добрев разяснява и политическата конюнктура в страната и би трябвало ли България да се изправи пред нови предварителни парламентарни избори. " Виждаме, че обществото не желае предварителни избори, и то не желае, тъй като няма опция, за която да гласоподава ", сподели той.

Добрев означи, че смисълът на днешната среща на социалистите е да има от ден на ден различни и разнообразни разновидности, за които хората да могат да гласоподават. " Това демонстрира, че политическите субекти са се изчерпили от наличие и днешната среща, това, което показахме, са нови политики и нови хрумвания, за които да имат хората да гласоподават ", добави той.

Добрев уточни, че левите хора, единната левица, може да претендира за челните места в изборите, и тогава политическата картина ще бъде радикално друга. " Смисълът на днешната среща е тъкмо това ", сподели още той.

Социалистът насочи апел към всички леви хора, към всички, които са афектирани и разочаровани през последните няколко години. " Да се съберем още веднъж дружно! Вярвам, че можем да побеждаваме всички ", заключи Добрев. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР