БСП издигна Пенчо Милков за кандидат-кмет на Русе. Това обяви

...
БСП издигна Пенчо Милков за кандидат-кмет на Русе. Това обяви
Коментари Харесай

БСП издигна Пенчо Милков за кандидат-кмет на Русе

Българска социалистическа партия издигна Пенчо Милков за кандидат-кмет на Русе. Това разгласи в крайдунавския град водача на партията Корнелия Нинова.

„ Той ще ни липсва в Народното събрание, само че русенци ще имат опция да изберат почтен, образован, млад и деятелен кмет”, разгласи тя.

По думите й той не е взел участие в ръководство, не е разпределял публични поръчки, не е част от задкулисието – честен, предан на общината експерт правист, татко на три деца.

“Самоизградил се човек- тръгнал от общ служащ на градежи и стигнал до лекар по право. Ние сме до него със мощна стратегия за ръководство на общините, където би трябвало да остават част от събраните от жителите налози, комуналните услуги да се извършват от общински предприятия, а не да се дават на концесии, с данъчни тласъци за привличане на вложения, ограничения за непорочност на въздуха, стратегия за жилищна и обществена политика за младежите, специфични грижи за възрастните”, сподели още ръководителят на Българска социалистическа партия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР