БСП искат да разрешат една криза със създаването на по-голяма

...
БСП искат да разрешат една криза със създаването на по-голяма
Коментари Харесай

Александър Ненков: БСП искат да разрешат една криза със създаването на по-голяма

БСП желаят да разрешат една рецесия със основаването на по-голяма - с политическа неустойчивост и безвремие. Това съобщи от парламентарната естрада по време на дебатите по вота на съмнение зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков.

"Когато има избор на съмнение, ние от ГЕРБ сме се отнесли с нужното почитание към труда на сътрудниците. Все отново 40 страници претекстове са подготвили ", сподели още Ненков.

Нинова към ръководещите: Не лъжете перничани, че ще решите рецесията за 45 дни

"Това обаче, което ни направи усещане и може да характеризираме тези претекстове е в три насоки. Първата е компилация от общодостъпни обстоятелства. Има проблем в бранша на водите. Сигурно има и занижен надзор по отношение на отпадъците. Повечето от нещата са общодостъпни обстоятелства и никой в никакъв случай не е прикривал, крил и е казвал, че нещата са прелестни. Напротив ", добави депутатът от ГЕРБ.

"Втората част от претекстовете на Българска социалистическа партия са опит за операция. Левицата не даде нито едно решение за водната рецесия или за усъвършенстване на бранша ", разяснява Александър Ненков.

Драгомир Стойнев: Кризата с водата, въздуха и боклука е резултат от ръководството на ГЕРБ

Според него само настоящето ръководство може да предложи решение на проблемите.

"Вие за следващ път не успяхте да надскочите своя политически нарцисизъм. Искате да разрешите една рецесия със основаването на една доста по-голяма, а точно политическа неустойчивост, безвремие и едно служебно държавно управление, което да няма никаква отговорност, нито политическа, нито каквато и да била пред българските гласоподаватели ", приключи Александър Ненков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР