БСП иска проверка на пътища, които са строени и ремонтирани

...
БСП иска проверка на пътища, които са строени и ремонтирани
Коментари Харесай

Георги Свиленски: БСП иска проверка на пътища, строени и ремонтирани последните 5 години

БСП желае инспекция на пътища, които са строени и ремонтирани през последните 5 години. Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски във връзка поисканата от социалистите самостоятелна независима техническа експертиза за качеството на пътищата и автомагистралите у нас.
Българска социалистическа партия желаят европейска лаборатория да ревизира качеството на пътищата у нас От левицата обявиха, че ще финансират експертизата с пари на партията
Посочили сме тъкмо километрите и секторите от автомагистрали и пътища, които са проблематични – сектори от „ Струма”, „ Марица”, „ Люлин”, пътя Видин – Монтана и от Околовръстния път на София, посочи Свиленски.

По думите му от Агенция „ Пътна инфраструктура” (АПИ) дали отговор на Българска социалистическа партия, че няма по какъв начин от законова позиция да се вършат инспекции, откакто строителството или ремонтът са завършили. От организацията предложили поради публичния отзив социалистите да предложат специалисти, с които АПИ да договаря.
Българска социалистическа партия: Отговорът на АПИ за автомагистралите е „ прахуляк в очите " От Българска социалистическа партия упорстват експертизата да бъде осъществена от самостоятелна европейска лаборатория
„ Ние не желаеме да предлагаме специалисти, не желаеме да преговаряме с АПИ, а настояваме самостоятелна европейска лаборатория отвън България да изследва пробите. Ако би трябвало Българска социалистическа партия ще заплати тези проби, само че обществото би трябвало да знае по какъв начин са строени тези пътища”, сподели още депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР