БСП иска промяна. Лидерът Корнелия Нинова критикува липсата на дебат

...
БСП иска промяна. Лидерът Корнелия Нинова критикува липсата на дебат
Коментари Харесай

Нинова настоя да се отнемат привилегиите на депутатите

БСП желае смяна. Лидерът Корнелия Нинова подлага на критика неналичието на спор по европредседателството в Народно събрание . През май левицата ще показа визията си за развиването на Европа. Правителството да пристигна тук, където му е мястото, изиска соцводачът.

Има какво доста да си приказваме и чакаме министър председателят да пристигна тук и да регистрира европредседателството, настоя Нинова. Тя си пожела тази сесия да е сесия на преглеждането. Правим политика на парче, вършим закони на парче и подсигуряваме на народа си живот на парче, подлага на критика левицата.

Тя настоя за развиване на стопанската система. Иска и високо софтуерно обучение. Имаме потребност от различен вид обучение , счита соцлидерът. Корнелия Нинова желае и промяна в опазването на здравето. Тя желае решение на казуса с бедността.

Левицата настоя за битка с паралелната страна. Едни откъм гърба купували , по думите й, формалната власт. Търговията с медикаменти изсмуквали виталните сили на народа. Търговията с пшеница, с ток също смучат народа. Затова Българска социалистическа партия повежда борба с огромните.

Ние я започваме тази борба , закани се аленият лидер. Пропастта сред политици и народ се усилва, съобщи тя. Левицата предлага да се лишават всички привилегии на депутатите . Не ми казвайте, че това е популизъм, захапа тя. Това е парламентарен принцип за равни права, посочи Нинова.

Депутатите почивали 70 дни в годината, както никой различен в страната. Това се споделя правдивост , увери водачът на Българска социалистическа партия. Малцина са променяли страните си, съобщи още тя. Да бъдем водачите на народа си, настоя водачът на левицата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР