БСП иска премиерът Бойко Борисов да обясни в пленарната зала

...
БСП иска премиерът Бойко Борисов да обясни в пленарната зала
Коментари Харесай

БСП иска Борисов да обясни кои са "депутатите наркотрафиканти"

БСП желае министър председателят Бойко Борисов да изясни в пленарната зала кои са депутатите, които дефинира като " наркотрафиканти " и тези, купували гласове.

Преди няколко дни Борисов съобщи, че в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик. „ Това е ужасяващо. Хора, които са купували гласове и то от пандизчии, не по-малка ужасяваща констатация ”, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, представена от БГНЕС.

„ Затова внасяме подписи с искане за чуване в Народното събрание на премиера, в случай че би трябвало и на закрито съвещание. Искаме обстоятелствата и истината. Да пристигна и да каже поименно кой народен представител се занимава с наркотрафик. Защото това в действителност е ужасяващо, в случай че в България има такива депутати и да спрем с тази операция за пазаруване на гласове “, прикани Нинова.

Тя прикани министър председателят да пристигна и да каже с обстоятелства и доказателства кой народен представител е купувал гласове, още повече от пандизчии. „ Искаме истината за наркотрафика и пазаруването на гласове - поименно и с обстоятелства и доказателства. Ако не пристигна, ще считаме, че лъже. Ако пристигна, да каже поименно и с обстоятелства и да си носи отговорност за думите. Трябва да понесе отговорност и в двата случая “, безапелационна беше тя.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР