БСП иска премиерът Бойко Борисов да обясни в пленарна зала

...
БСП иска премиерът Бойко Борисов да обясни в пленарна зала
Коментари Харесай

БСП пита: Кои са депутатите наркотрафиканти и купували гласове?

БСП желае министър председателят Бойко Борисов да изясни в пленарна зала кои са депутатите, купували гласове и наркотрафиканти.

На 12 ноември министър председателят Борисов съобщи, че в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик. " Това е ужасяващо. Хора, които са купували гласове и то от пандизчии, не по-малка ужасяваща констатация ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Затова внасяме подписи с искане за чуване в залата на Народното събрание на премиера Борисов, в случай че би трябвало и на закрито съвещание. Искаме обстоятелствата и истината. Да пристигна и да каже поименно кой народен представител се занимава с наркотрафик , тъй като това в действителност е ужасяващо, в случай че в България има такива депутати и да спрем с тази операция за пазаруване на гласове ", прикани аленият водач.

Тя прикани министър председателят да пристигна и да каже с обстоятелства и доказателства кой народен представител е купувал гласове , още повече от пандизчии. " Искаме истината за наркотрафика и пазаруването на гласове - поименно и с обстоятелства и доказателства. Ако не пристигна ще считаме, че лъже. Ако пристигна, да каже поименно и с обстоятелства и да си носи отговорност за думите. Трябва да понесе отговорност и в двата случая ", безапелационна бе Нинова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР