БСП иска отсрочка от месец за изпращане на плановете до

...
БСП иска отсрочка от месец за изпращане на плановете до
Коментари Харесай

Нинова иска извънредно заседание на НС заради протестите. Призова ГЕРБ да подкрепи БСП

Българска социалистическа партия желае пролонгация от месец за изпращане на проектите до Европейска комисия

Българска социалистическа партия настоя за привикване на изключително съвещание на Народно събрание във вторник или сряда поради влошаващата се, съгласно тях, обстановка с митингите на енергегетиците.

На съвещанието би трябвало да се разиска предлагането на опозицията от петък Народното събрание да разпореди на Министерския съвет да анулира решението си за изпращането на териториалните проекти за обективен преход, да изиска едномесечна пролонгация от Европейската комисия, през който да се беседва със синдикати, служащи, парламентарно показани партии, с цел да се откри най-хубавото решение.

„ Днес Борисов още веднъж в характерен жанр, стоешком в профил, по този начин малко правейки се на „ умряла лисица “, дава препоръки и подлага на критика ПП-ДБ, само че дано не забравяме, че казусът стартира от неговото ръководство и че сега ГЕРБ държат ключа за решаването на тази рецесия “, разгласи Корнелия Нинова.

„ Ако ГЕРБ и Борисов са с чисти планове да решат рецесията и да спасят българската енергетика, да поддържат с гласовете си нашето предложение от петък “, добави Нинова.

По думите ѝ сега още веднъж „ някъде по кабинети, някъде по манастирски килии, договарят и договарят на мрачно коя компания какъв брой повече от парите от проекта да вземе, само че никога не договарят излаз от рецесията “.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР