БСП иска чужда агенция да провери качеството на магистралитеБСП внесе

...
БСП иска чужда агенция да провери качеството на магистралитеБСП внесе
Коментари Харесай

БСП иска чужда агенция да провери качеството на магистралите

БСП желае непозната организация да ревизира качеството на автомагистралите
Българска социалистическа партия внесе сигнал в Агенция „ Пътна инфраструктура “ с искане интернационална самостоятелна организация да направи техническа експертиза за дебелината на асфалта по автомагистралите „ Тракия “, „ Хемус “, „ Струма “ и „ Марица “, както и на първокласния път Видин – Кулата и околовръстното на София, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Искането за експертизата беше импортирано от депутатите Елена Йончева, Георги Свиленски и Крум Зарков. Желанието ни е организацията да е европейска, никога българска.

Ще бъдат взети „ ядки “, с цел да се види дебелината на пласта и да се съпостави с първичните проекти “, отговори за БГНЕС Йончева.

На въпрос за какво тъкмо в този момент взеха решение да желаят експертиза, алената депутатка съобщи, че са предизвикани след трагичния случай с рейса край Своге.

„ Искаме да получим отговор краде ли се от българските автомагистрали. Много постоянно откакто бъдат направени стартира техният ремонт. Имаме подозрения за отклонение на средства от публичните поръчки, които се „ връщат към властта “, сподели още Елена Йончева и в същото време акцентира, че нямат упреци към българските строители. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР