БСП инициира провеждане на референдум с въпроса Подкрепяте ли обучение

...
БСП инициира провеждане на референдум с въпроса Подкрепяте ли обучение
Коментари Харесай

Нинова внася референдума срещу джендър идеологията

БСП инициира осъществяване на референдум с въпроса " Подкрепяте ли образование и образование на малолетни лица, свързани с смяна на пола и различен пол, с изключение на мъжки и женски, в просветителната система на България? " и през днешния ден Инициативният комитет внася формалната регистрация в деловодството на Народното събрание.

" От Българска социалистическа партия не желаеме да се позволява джендър идеологията измежду децата и учениците. За нас борбата за децата е идея, тя е надпартийна и национална ", разяснява партийният водач Корнелия Нинова.

" В Инициативния комитет се включиха престижи, учени, юристи, психолози, спортисти, авторитетни публични персони, които се ангажират с тази идея ", добави тя.

Адвокат Владимир Шейтанов от Инициативния комитет уточни, че има пропуски в законодателството и поради това задачата на референдума е да се усъвършенства.

" Започваме събиране на подписи, с цел да се чуе гласът на обществото желае ли неговите деца да се занимава в учебно заведение със полови права и еднаквост на деца в детската градина и първите класове на учебното заведение или желаеме просветителната система да остане ковачница на фрагменти ", разяснява той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР