„БСП има своите мерки в социално-икономическия сектор, където са най-вече

...
„БСП има своите мерки в социално-икономическия сектор, където са най-вече
Коментари Харесай

Бойко Клечков: Ако някой смята, че моделът „Борисов“ е разграден, жестоко се лъже

„ Българска социалистическа партия има своите ограничения в социално-икономическия бранш, където са най-много бедните, неоправданите, тези, на които никой не може да им помогне. Както и към дребните и междинните компании. Затова предлагаме понижаване на Данък добавена стойност върху енергоносителите от 20 на 9%, медикаментите за деца до 14-годишна възраст да бъдат безвъзмездни. Данък добавена стойност на медикаментите също да бъде понижен от 20 на 9% ", уточни Бойко Клечков, лидер на листата от претенденти за народни представители на „ Българска социалистическа партия за България " в Кюстендил.

„ Ако някой счита, че моделът „ Борисов " е разграден, грубо се лъже. По места нещата си съществуват такива, каквито са били. За жал Българска социалистическа партия има на малко места кметове и е мъчно да организираме нашите политики ", призна Клечков.

Той акцентира по БСТВ: " Ние доказахме още в 45-тия парламент, че сме поредни в политиките във всяка сфера на обществено-политическия живот и няма да предадем хората. Оценката на политическите наблюдаващи и на огромна част от българското население е добра ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР