БСП има шанс да спечели тези избори, ако не допусне

...
БСП има шанс да спечели тези избори, ако не допусне
Коментари Харесай

Станишев: Който се опитва да прави окопи между БСП и ПЕС, стреля в крака си

БСП има късмет да завоюва тези избори, в случай че не допусне да влезе в клопките. Тези избори ще бъдат и тестване за Европа и за това дали тя ще съумее да бъде обществена и солидарна, както и дали България ще се промени. Това съобщи водачът на ПЕС Сергей Станишев при влизането си в постройката на НДК, където се организира Конгресът на Българска социалистическа партия, съобщи кореспондент на Novini.bg

Станишев изясни още, че разликите сред Българска социалистическа партия и ПЕС не са толкоз огромни.

Това, което сплотява фамилията е доста повече от това, което го разделя. Който се пробва да прави окопи сред Българска социалистическа партия и ПЕС, стреля в крайници си, уточни Станишев.

Битките, които сме водили в този парламент за двойните стандарти, за миграцията за дискриминирането на България в Европейски Съюз не са борба на 4 български евродепутати от Българска социалистическа партия, а са борба европейското ни семейство, сподели той.

Той разкри, че Българска социалистическа партия се стреми да се готви да ръководи страната и добави, че десницата в Европа постоянно се е опитвала да пречи, в случай че левицата ръководи.

Лидерът на ПЕС разясни, че би трябвало да бъдат единни и мощни на идния избор, с цел да не подарят успеха на ГЕРБ, както са го правили нееднократно, защото имат огромна мощна мобилизационна конструкция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР