БСП има ключово решение как евентуално може да бъде осъществен

...
БСП има ключово решение как евентуално може да бъде осъществен
Коментари Харесай

Вигенин: Третият мандат е възможен, ако експертно правителство бъде подкрепено от почти всички партии

БСП има основно решение по какъв начин вероятно може да бъде сбъднат третият мандат: " Колкото и овчи кожи да сложат от горната страна си ГЕРБ, в тази ситуация проф. Габровски, който ние почитаме, изпод прозира вълкът Бойко Борисов. Подкрепа от Българска социалистическа партия за това държавно управление няма да има. Да не разчитат на нашите гласове, от Българска социалистическа партия няма да получат нито един глас за този първи мандат. Изборите ги провокира ГЕРБ с ултиматума, че с третия мандат тъкмо този министър председател и това държавно управление би трябвало да бъдат препоръчани ", съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " Кристиан Вигенин от Българска социалистическа партия, заместник-председател на Народното събрание.

По думите му с ултиматуми няма да се стигне до нещо друго.

Според Кристиан Вигенин третият мандат е вероятен, в случай че едно експертно държавно управление с ясна стратегия бъде подкрепено от съвсем всички парламентарно показани партии. Вигенин окачестви третия мандат като спешен. Коментира, че дейностите на Явор Божанков могат да имат връзка с идното гласоподаване на кабинета " Габровски ".

" Честният метод щеше да бъде Явор Божанков да напусне и Народното събрание ", сподели Кристиан Вигенин.

Той добави, че това, което е споделил Божанков, е било показателен метод да подчертае по недодялан метод разликите си с парламентарната група на Българска социалистическа партия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР