БСП има готова предизборна програма отдавна, за нас икономиката определено

...
БСП има готова предизборна програма отдавна, за нас икономиката определено
Коментари Харесай

Димитър Данчев, БСП: Хаосът в здравната криза премина и в икономиката

" Българска социалистическа партия има подготвена предизборна стратегия от дълго време, за нас стопанската система несъмнено е приоритет, преди всичко си остава грижата за хората, нужно е качествено и безвъзмедно опазване на здравето, лечебните заведения не би трябвало да са търговски сдружения. Пенсиите е нужно да се актуализират и преизчислят. Ще работим за обективен механизъм за формиране на минимална работна заплата ".

Това съобщи Димитър Данчев, претендент за народен представител от Българска социалистическа партия в предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " по NOVA NEWS.

Според него има безпорядък в ръководството на здравната рецесия и не е ясно по кое време какво се случва, а проект е липсвало и се е основал безпорядък и в стопанската система.

Социалистът е уверен, че тази обстановка би трябвало да се поддържат предприятията с максимален принос към брутния вътрешен артикул - промишлеността, високите технологии, само че не трябва да се не помнят и дребните и междинни предприятия, като средствата за извършване на програмните цели на Българска социалистическа партия ще дойдат от ефикасна битка с корупцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР