БСП и вероятно ГЕРБ или ДПС ще трябва да решат

...
БСП и вероятно ГЕРБ или ДПС ще трябва да решат
Коментари Харесай

Добромир Живков: БСП и вероятно ГЕРБ или ДПС ще решат съдбата на кабинета

Българска социалистическа партия и евентуално ГЕРБ или Движение за права и свободи ще би трябвало да решат ориста на този кабинет . Това съобщи пред БНР Добромир Живков от социологическата организация " Маркет Линкс ". Той се съмнява, че Има Такъв Народ ще бъде образувано държавно управление.

" Допреди два дни като че ли имаше изгледи, че държавно управление ще има, тъй като сред Движение за права и свободи и ГЕРБ има много динамични взаимоотношения под повърхността. Но това са двете партии, които имат максимален интерес, може би дружно със самите Има Такъв Народ , да няма избори и да има постоянен кабинет ", сподели Живков.
 Кандидатът на Има Такъв Народ за правосъден министър се отхвърли
Кандидатът на Има Такъв Народ за правосъден министър се отхвърли

Пламен Николов: Скоро ще чуете новото ни предложение

По думите му има очевидно охладняване сред Има Такъв Народ и другите две протестни партии. Действията на партия " ИТН " (ИТН) в политическото пространство не дават отговор на дневния ред на обществото и на дневния ред на митинга, счита Живков. Той чака, че в средносрочен интервал това ще донесе негативи на Има Такъв Народ.

" Не виждаме все още даже декларативно от проектопремиера предпочитание за смяна, изрично, на модела. Той приказва за последователност ", изясни Живков.
 Нинова: Отговорността за личностите е на мандатоносителя
Нинова: Отговорността за личностите е на мандатоносителя

Очевидно нещо се е случило сред Има Такъв Народ и протестните партии, с които вярвяха комплект

Според него се изместват целите, които хората обявиха на улицата. Това е повода той да се съмнява, че " партия на митинга " би следвало да се отнася към Има Такъв Народ ".

Живков открива " и детайли " на еластичност в държанието на Има Такъв Народ, само че посочи, че би трябвало българската политическа просвета да мине на идващ стадий и политическите водачи , които имат мандат, " да не се държат надменно, налагайки дефинира свои визии и лица, без да договарят с останалите ".

" Оставам с усещане, че не се търси действителна поддръжка, все пак. И не се търси споделена отговорност. Тук има значителен проблем ", безапелационен е социологът.

Относно Живков означи, че той ще има отражение .

" Трудно е занапред да кажем в какъв аспект и количествено по какъв начин би се отразило върху поддръжката на Има Такъв Народ, само че не може да не отчетем, че ще има отчаяние. "

На 11 юли се появиха нови гласоподаватели за Има Такъв Народ, само че отпаднаха част от тези, които поддържаха партията на постоянния избор на 4 април , сподели социологът, който чака отлив от симпатизанти на партията на Слави освен поради офанзивата към министри от служебния кабинет, само че и поради дейностите на Има Такъв Народ и състава на оферти план за кабинет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР