БСП и обществото гледат в една посока. Това правителство е

...
БСП и обществото гледат в една посока. Това правителство е
Коментари Харесай

Вигенин: Този парламент е пропит от корупционни схеми. Бомбите започват да гърмят

БСП и обществото гледат в една посока. Това държавно управление е изчерпано. С всеки идващ ден това се удостоверява. Този парламент е напоен от корупционни схеми. Бомбите стартират да гърмят. Това заяви депутатът от Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия.

" Към този момент решението ни да излезем от този жертван парламент е положително. Нямаме работа там ", сподели още той, представен от вести.бг. 

" Омерзени сме от това, че политиката се сведе до това кой на каква цена си е закупил апартамент. ГЕРБ ни докара до това. Не ние провокираме спор за жилищата ", разяснява Вигенин.  

" Българска социалистическа партия сме единствената партия, която има платформа за евроизборите от януари месец. Всичко ни е подредено и ясно ", приключи Кристиан Вигенин.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ас (преди 10 секунди) Рейтинг: 2966 | Одобрение: 1371 този парламен е ИЗГРАДЕН от корупциони схеми Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР