БСП и Нинова най-сетне да се примирят, че сме в

...
БСП и Нинова най-сетне да се примирят, че сме в
Коментари Харесай

СДС: БСП и Нинова най-сетне да се примирят, че сме в ЕС!

БСП и Нинова най-накрая да се примирят, че сме в Европейски Съюз! Това се показва в позиция на Съюза на демократичните сили (СДС)

По мотив желаната оставка на Екатерина Захариева от страна на Българска социалистическа партия, призоваваме Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция с цел да прекрати опитите си да тегли България отвън границите на Европейския съюз.

Караянчева: Нека имаме вяра, че Европа ще излезе от днешната рецесия по-силна, по-мъдра и по-солидарна

Подкрепяме изцяло подписаната от външния ни министър обща позиция със Съединени американски щати и 9-те някогашни комунистически страни от Европейски Съюз, във връзка Девети май. Историческата истина може да е мъчителна за алената агитация, само че това ни задължава още по-силно да я пазиме и разкриваме.

Последствията за Източна Европа и България след Втората международна война са пагубни за демокрацията и свободата. „ Желязната завеса “ осакати живота на няколко генерации под комунистически режим и това не може да бъде забравено, макар опитите на Българска социалистическа партия да го омаловажат.

Кариерата на Нинова, като ръководител на Българска социалистическа партия, стартира с поднасяне на цветя на паметника на Тодор Живков, мина през срещи с Решетников, отвод да признае закононарушенията на Народния съд, поклонения пред паметника на Съветската войска, гневна отбрана на съветските енергийни планове, опити за рекомунизация посредством „ Визия за България “, подозрения по отношение на влизането ни в Еврозоната.

Лидерството на Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за е придружено от многочислени доказателства, че приема проформа евроатлантическия избор на България.

В тази връзка призоваваме Българска социалистическа партия и нейния ръководител един път вечно да се дефинират по оста „ Европейски Съюз – Евразия “ и да престанат с политическото си двуличие. България направи своя цивилизационен избор преди 30 години и всевъзможни опити да се отклоняваме на Изток, са ориентирани против националните ни ползи.

Честит Ден на Европа и дано антиевропейският хор да не заглушава „ Одата на насладата “!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР