БСП и коалиционите й партньори от АБВ и партията на

...
БСП и коалиционите й партньори от АБВ и партията на
Коментари Харесай

БСП се регистрира в ЦИК с амбиция за голямо ляво обединение

Българска социалистическа партия и коалиционите й сътрудници от АБВ и партията на Георги Кадиев се записаха в Централната изборна комисия.

Отиваме с нови сили, с нова сила в огромното ляво обединяване. Готови сме с водачите на листите, тръгваме готови и проведени на тези избори, безапелационен бе водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова . Лидерът на столетницата очерта две съществени цели пред левицата - смяна и непоклатимост . Ако на предходните избори се реализира задачата да се смъкна ГЕРБ от власт и се сложи едно начало на смяната, то тази смяна би трябвало да продължи, безапелационна бе още тя. По думите й в идващия парламент би трябвало да се прояви последователност - ясна визия по отношение на това по какъв начин да бъде изменен моделът ГЕРБ . След тези избори би трябвало да имама едно устойчиво ръководство, което с изключение на да продължи смяната, би трябвало и да я подсигурява. Да сложим завършек на политическата рецесия, с цел да почнем да работим за решение на икономическата и обществената, показа очакванията си по отношение на бъдещия 46-ти парламент Нинова.

Окончателно съставът на листите на Българска социалистическа партия и сътрудници ще е явен на 30 май . Червената лидерка разяснява и вътрешнопартийните раздори към подреждането на листите и смяната в изпълнителното бюро на партията.

Припомняме, че през вчерашния ден си от предходните избори, като в 7 области те са с нови водачи. Коалиционният партьор АБВ ще води листата в Хасково. Освен това през вчерашния ден бе гласувано и ново Изпълнително бюро, като негови членове към този момент няма да са водачите на листи за идните избори.

Всеки има право на своя избор. Смущаващото е, че другарите сътрудници вършат тези изявления, без да си видят водачите, едвам откакто не се видят или водачи, или водачи на партията, или членове на националния съвет. Това към този момент приказва за друго.

Хиляди хора в България работят за лявата политика, без да са водачи на листите, разкритикува опозицията си на " Позитано 20 " Нинова.

Преди това в ЦИК и от. Засега записалите се партии в ЦИК са, Коалиция Коалицията " ",, и "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР