БСП и КНСБ не се разбраха дали Бюджет 2019 е

...
БСП и КНСБ не се разбраха дали Бюджет 2019 е
Коментари Харесай

БСП и КНСБ не се разбраха колко и дали е добър Бюджет 2019 г.

Българска социалистическа партия и КНСБ не се схванаха дали Бюджет 2019 е най-хубавият на Борисов или не. Синдикатите считат, че бюджетът е добър, за левите това не е по този начин.

Синдикатите се срещнаха с депутатите от Българска социалистическа партия в Народното събрание в границите на самодейността им за разискване на бюджета за идната година.

И двете страни считат, че е наложителна смяна на данъчната система. Прехвърлянето на данъчното задължение от труда към капитала е извънредно належащо, заключи след диалозите президентът на КНСБ Пламен Димитров.

 КНСБ хвали най-хубавия бюджет на Борисов
КНСБ хвали най-хубавия бюджет на Борисов

Синдикатът желае още пари за недофинансирани системи

Червените са съгласни с това. Синдикатът желае необлагаем най-малко. Димитров е удовлетворен, че кабинетът отново дава коледни добавки за пенсионерите.

Корнелия Нинова на собствен ред акцентира също, че е наложителна смяна в данъчната система. Соцлидерът желае смяна в налог дял. Червените упорстват и за преизчисляване на пенсиите . 12 обществени заплащания за замразени, недоволства Нинова.

Именно поради това и соицалистите не са удовлетворени от бюджета за идната година, а и изрично не считат, че това е най-хубавият бюджет. Напротив - той, по думите на Нинова, усилва неравенствата.

Левите и синдикатите се разминават и по тематиката за налога върху старите коли. За КНСБ това нарастване не е значително, а за алените то е 20 милиона лв. - доход от скока на данъка за старите автомобил.

 Бюджет 2019 провокира смях в Българска социалистическа партия
Бюджет 2019 провокира смях в Българска социалистическа партия

Според Гьоков България изостава от другите страни членки на Европейски Съюз
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР