БСП и ДСБ са в неформален съюз и имат общи

...
БСП и ДСБ са в неформален съюз и имат общи
Коментари Харесай

Тома Биков: БСП и ДСБ са в неформален съюз и имат общи спонсори

Българска социалистическа партия и ДСБ са в неофициален съюз и имат общи спонсори. Неформалният водач на този съюз е президентът Радев, съобщи пред БНР депутатът от ГЕРБ Тома Биков.
 Татяна Дончева: ГЕРБ са като Кубрат Пулев  Алфа Рисърч: Апартаментгейт ерозира облика на ГЕРБ и повлече премиера: партията на кантар с Българска социалистическа партия за евровота
Как да няма неофициален съюз сред ДСБ и Българска социалистическа партия?! Вие не го ли виждате през последните две седмици? Например през вчерашния ден господин Радан Кънев сподели, че огромна част от гласоподавателите им били склонни да гласоподават за Българска социалистическа партия, твърди депутатът от ГЕРБ. 

Според Биков " компроматната офанзива " против ГЕРБ се организира от хора, свързани с Демократи за мощна България, а изгода от нея има Българска социалистическа партия.

Назад във времето ДСБ и Българска социалистическа партия са имали общи спонсори. Цветан Василев е единият от тези хора. Сметките на ДСБ бяха в КТБ, сподели Биков.

Според него сега има два фронта: на левицата и на десницата. 

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили - мисля, че това е една позитивна стъпка към консолидация на десницата. Вляво виждаме консолидация на левицата през неофициалния съюз на ДСБ и Българска социалистическа партия, коментира депутатът от ГЕРБ. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР