БСП и ДПС ще се съберат следващата седмица за втория

...
БСП и ДПС ще се съберат следващата седмица за втория
Коментари Харесай

БСП и ДПС се събират следващата седмица за вота на недоверие, искат да е през януари

БСП и Движение за права и свободи ще се съберат идната седмица за втория стадий от диалозите си за искане на избор на съмнение на държавното управление. Той ще е за корупция и най-вероятно ще бъде импортиран в Народното събрание през януари. Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред Би Ти Ви.

Тя добави, че слуховете, че от Движение за права и свободи са се отдръпнали и не желаят да вземат участие във вота на съмнение са погрешни. По думите ѝ диалозите не са се състояли тази седмица, тъй като водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ е бил отвън България.

Нинова сподели още, че тематиката за приватизацията на " Техноимпекс " за нея към този момент е завършила. Тя посочи, че от тук нататък, в случай че някой от ръководещите има сигнали против нея, да ги внесе непосредствено в прокуратурата и по-късно ще се видят в съда.

" Ако това не се случи, от тук нататък ще одобрявам всяко обвиняване като политическа офанзива против водач на опозиционна партия ", добави Нинова.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР