БСП и ДПС седнаха на масата на преговорите за вот

...
БСП и ДПС седнаха на масата на преговорите за вот
Коментари Харесай

БСП и ДПС развиват вота на недоверие след гласуването на Бюджет 2018

Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи седнаха на масата на договарянията за избор на съмнение . Утре алените, които са основатели на концепцията за срутване на кабинета Борисов 3, ще договарят с " Воля " на Веселин Марешки.
Срещата бе закрита за медиите, само че след нея беше даден къс брифинг, на който стана ясно, че двете партии са постигнали съгласие.

С Движение за права и свободи постигнахме единодушие, че вотът на съмнение би трябвало да се развие след окончателното приемане на държавния бюджет, разгласи социалистът Жельо Бойчев.

На срещата с Движение за права и свободи двете групи са изразили единодушие, че избор на съмнение заслужава всяка една сфера от активността на това държавно управление .

Един избор на съмнение за цялостна политика ще даде опция на това държавно управление в идващите 6 месеца да не бъде атакувано и да не бъде употребен този най-силен инструмент на опозицията, изясни Бойчев.

Стана ясно и че в допълнение ще бъдат конкретизирани претекстовете за избор на съмнение и съответната тематика - " Ще търсим необятна поддръжка за него ", изясни аленият народен представител.

Даваме си ясна сметка, че гласовете, които ние имаме в зала, не стигат този избор на съмнение да бъде сполучлив , призна той. Затова ще търсим една необятна поддръжка и в Народното събрание, и в българското общество, с цел да спечелим и да реализираме задачата - свалянето на държавното управление на Борисов от власт , добави Бойчев.

Обединили сме се към това, че е удачно незабавно след привършване на бюджетната процедура да стартира вотът на съмнение, разяснява и Йордан Цонев от Движение за права и свободи. Партията приема тематиката за неуспех в битката с корупцията.
Има още няколко тематики, по които ще приказваме, посочи той.

Припомняме, предходната седмица от Движение за права и свободи също оповестиха като свое решение от съвещанието на Централния съвет на пертията, разглобяване на актуалното ръководство.

Утре предстоят и диалози на Българска социалистическа партия с партията " Воля ".

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР