БСП и ДПС не успряха да бутнат Цвета Караянчева Цвета

...
БСП и ДПС не успряха да бутнат Цвета Караянчева Цвета
Коментари Харесай

БСП и ДПС не успяха да бутнат Цвета Караянчева

БСП и Движение за права и свободи не успряха да бутнат Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от председателското място. „ За “ оставката гласоподаваха 97 депутати, срещу пък се оповестиха 126, други се въздържаха.

Цяла заран продължи дебатът за оставката на Караянчева. Той стартира с обвинявания на Българска социалистическа партия, че тя не съблюдава написаните й отговорности за работа на Народното събрание. Липсва и главната функционалност – законодателният орган да упражнява надзор върху изпълнителната власт. Караянчева прикривала Бойко Борисов, с цел да не пристигна той да се регистрира в Народното събрание, настояха от опозицията.

Страстите в Народното събрание се нажежиха, когато бе представен запис, за който се твърди, че е с гласа на премиера, на който се чува по какъв начин министър-председателят назовава Караянчева с нецензурни думи.

В хода на дебата се заприказва и за приноса на Караянчева за Кърджали. Беше даден образец и за дарените от нея килими на театъра в града.

Управляващите обаче опазиха шефката на Народното събрание и на собствен ред акцентираха, че обединението БСП-ДПС още веднъж е очевидна.



Подкрепата за Караянчева стартира още от през вчерашния ден, когато й бе поискана оставката. Във фейсбук също сътрудници на Караянчева застанаха зад нея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР