БСП и ДПС готвят заедно вот на недоверие срещу кабинета

...
БСП и ДПС готвят заедно вот на недоверие срещу кабинета
Коментари Харесай

БСП и ДПС избират следващата седмица тема за вота на недоверие

БСП и Движение за права и свободи готвят дружно избор на съмнение против кабинета „Борисов 3“. Днес двете партии разговаряха в една от залите на Народното събрание. Вотът ще бъде импортиран след гласуването на бюджет. Tой ще е по съответна тематика, която следва да бъде избрана идната седмица, макар в началото оповестената позиция на левицата тематиката да бъде корупция. Това оповестиха от брифинг в коридорите на Народното събрание от двете парламентарни групи.

„Имаме 4 тематики, от които идната седмица би трябвало да изберем – неуспеха в битката с корупцията, сигурността, демографската политика и здравеопазването“, сподели Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

„Допълнително ще бъдат конкретизирани претекстовете за избор на съмнение и съответната тематика – ще търсим необятна поддръжка за него“, сподели заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Жельо Бойчев.

Утре социалистите, които са основатели на концепцията за срутване на кабинета Борисов 3, ще договарят с „Воля“ на Веселин Марешки.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР