БСП ежедневно търсят само конфронтацията и не се интересуват от

...
БСП ежедневно търсят само конфронтацията и не се интересуват от
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: БСП не се интересуват от нищо друго, освен да съсипят страната

БСП всекидневно търсят единствено борбата и не се интересуват от нищо друго, с изключение на от това да съсипят страната. Те към този момент ще имат още един инструмент за разпространение на техните неистини. Тяхната нова телевизия ще бъде телевизия на лъжата. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред над 500 представители на ГЕРБ-София от всички 24 региони на столицата. Това се случи по време на представянето на управленията на районните структури на ГЕРБ-София, което се организира довечера в НДК.

Събрание на ГЕРБ – София

Публикувахте от Tsvetan Tsvetanov в Четвъртък, 27 септември 2018 година

„ Президентът Радев и Българска социалистическа партия са едно цяло. Румен Радев не е обединител на нацията, той не гради мостове. Единственото, което прави, е координирано с Българска социалистическа партия да се пробват да съсипят страната “, уточни Цветанов. По думите му на идните следващата година европейски избори Българска социалистическа партия ще заложи на антиевропейско говорене с вярата ГЕРБ да се провали и да има предварителни избори.

„ От Българска социалистическа партия потеглиха из страната, с цел да показват своята визия, с което единствено демонстрираха какъв брой непознати са им проблемите на хората. При ГЕРБ е тъкмо противоположното – нашата мощ е точно непрекъснатият ни контакт с жителите “, изясни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Цветан Цветанов акцентира, че с председателството на Съвета на Европейски Съюз, България трайно се е утвърдила като сериозен фактор на Балканите. По думите му европейската вероятност пред Западните Балкани още веднъж стана допустима, с помощта на България и премиера Бойко Борисов. „ Председателството завърши извънредно сполучливо, а Българска социалистическа партия приказват единствено за негативи. Доколкото разбрах, през днешния ден са се срещнали с европейски посланици, като и пред тях са се изложили, тъй като препоръчаната от тях визия изрично не кореспондира с действителното положение и икономическите индикатори на страната. Нинова упорства да бъдем като страните от Вишеградската четворка, само че тя не помни, че точно за тези страни се чака да получат с 24% по-малко средства за кохезионна политика, до момента в който България ще получи с 2 милиарда лева повече “, посочи Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ разяснява и тематиката с оставките на тримата министри. „ Те не заслужаваха да си тръгнат, само че с поемането на политическата отговорност от тяхна страна бяха пресечени всички внушения и провокации, които непроменяемо щяха да последват “, означи той.

Цветанов прикани всички от ГЕРБ-София да продължат отличната си работа. „ Давайте публичност на всичко това, което вършим и сме постигнали както в София, по този начин и в цялата страна. Екипът на Йорданка Фандъкова в общината и екипите на кметовете от ГЕРБ в цялата страна реализират ежедневно нови резултати в полза на жителите. Има обаче хора, които желаят единствено да разрушават и които не помниха по какъв начин изглеждаше София през 2005 година и ние би трябвало да им подсещаме по какъв начин изглеждаше столицата и страната ни преди години “, сподели още той. По думите му откакто ГЕРБ е пристигнала на власт в София, градът е придобил напълно друг образ. „ След нас хората към този момент имат повишени критерии, а това ни задължава всекидневно да надграждаме постигнатото “, добави зам.-председателят на ГЕРБ.
 1_1000x750  2_1000x750  3_1000x750  4_1000x750  5_1000x750  6_1000x750  7_1000x750  8_1000x750  9_1000x750  10_1000x750  11_1000x750  13_1000x750
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР