БСП единствена може да гарантира промяната, която всички очакват -

...
БСП единствена може да гарантира промяната, която всички очакват -
Коментари Харесай

Иван Иванов, БСП: Мая Манолова беше всеки ден в кабинета на Борисов

" Българска социалистическа партия единствена може да подсигурява смяната, която всички чакат - една страна, свободна от тоталитарния режим на Борисов. Не виждам различен представител на статуквото, с изключение на ГЕРБ и съдружниците на Борисов, и компания като Демократична България, Манолова беше всеки ден в неговия кабинет. Знаем, че през днешния ден беше хванат представител на партията на Манолова за пазаруване на гласове в Бургас. Срещнахме се с хиляди жители по време на акцията, чакаме жителите да ни поддържат на 11-ти юли ", съобщи Иван Иванов, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Шумен в " Думата е ваша " по БСТВ.
На въпроса кои са проблемите в Шумен, които не търпят отсрочване, Иванов отговори: " На първо място качеството и цена на водата, ние сме с най-скъпата вода в страната, само че и най-мръсната. Ние се превърнахме в град с извънредно замърсен въздух заради неналичието на централно отопление и потреблението на остарели отоплителни уреди. Сегашното ръководство позволи депото за битови боклуци да се трансформира в главен замърсител на р. Камчия, потенциалът му е на привършване. Загубихме европейски средства и бяха изхарчени общински такива, просто лъха на корупция. Ситуацията със Закона за старите столици не е от през вчерашния ден. Цялата авантюра с културно-историческото завещание завърши с довеждането и изкъпването на Борисов в едно кладенче Първата ни работа в 46-я парламент е преизчисляването на пенсиите, тъй като никой различен не мисли за българските пенсионери, с изключение на Българска социалистическа партия.
По думи на историкът процесът по пренебрегване на туризма тече от доста години, а пандемията е била последният гвоздей в ковчега: " Не видяхме старания от ръководещите да се ускори ползата към България. Изисква се рекламиране на страната ни в международен мащаб. Ние тук имаме основата на актуалната европейска просвета и местата, където е основана славянската книжовност. Държавата подминава това с десетилетия. Русия е добър пазар за този туризъм. "
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР