БСП е велика сила. Отново сме на нашата Историческа поляна.

...
БСП е велика сила. Отново сме на нашата Историческа поляна.
Коментари Харесай

Емилия Жилиева: Показахме, че сме най-мъдрата партия с мисъл за хората

" Българска социалистическа партия е велика мощ. Отново сме на нашата Историческа поляна. 131 години проведено социалистическо придвижване, 131 години от Бузлуджанския организационен конгрес, 131 години изпълнени с драматизъм, загуби, победи, само че постоянно с мисъл за хората и с религия в лявото ", обърна се към членовете и симпатизантите на левицата ръководителят на Общинския съвет на социалистическата партия в Лясковец и член на Народно събрание на Българска социалистическа партия Емилия Жилиева.

" На Бузлуджа сме се събрали няколко генерации, всяко със своите терзания и фантазии. Нима не мечтаем да живеем в по-добро общество, с по-добри приходи и по-достойни старини. Успяхме да създадем детските ясли безвъзмездни макар огромния отпор на ГЕРБ ", съобщи Жилиева.

" В това ръководство Българска социалистическа партия сподели, че е най-мъдрата, най-убедителната, най-диалогичната и постоянно с мисъл за хората. Ръководството на партията, нашите министри и депутати потвърдиха със своята работа, че левицата има право да е в ръководството на България. Българска социалистическа партия се потвърди като обществен стожер във властта и никой няма учредения да каже противоположното ", уточни Жилиева. По думите й водачът на левицата Корнелия Нинова дружно със своя екип и представителите на Българска социалистическа партия в ръководството са потвърдили, че могат да мислят държавнически.

Жилиева прикани присъстващите да поддържат Българска социалистическа партия и на идните избори, тъй като единствено дружно и обединени можем да продължим напред.

" Вие видяхте кой не желае да има ред в тази страна. Знаем към този момент новата коалиция на хаоса - ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Възраждане " и " ИТН ". Няма да позволим да чакаме някой да се разпорежда с живота ни, взимаме се в ръце и започваме да работим ", безапелационна бе Жилиева. Тя напомни, че Българска социалистическа партия е единствената партия, която мисли за елементарните хора.

Подкрепете ни като последвате или харесате вестник " ДУМА " във ФЕЙСБУК --> <--

Споделяйте нашите изявления.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР