БСП е в шок от абсурдите в държавата. За месец

...
БСП е в шок от абсурдите в държавата. За месец
Коментари Харесай

Ковачки от Сейшелите кандидат за АЕЦ Белене, разкри БСП

Българска социалистическа партия е в потрес от парадоксите в страната .

За месец юни-юли-август българското произвеждане заплаща най-скъпата цена на тока в Европа . Това разгласи на брифинг заместник-председателят на столетницата Кирил Добрев . По думите му пазарът на ток у нас е подобен, че производителят на бюреци и банички в Гърция заплаща по-малко за български ток, изнесен от нас, в сравнение с производителят на бюреци и банички до Съдебната палата в София.

Добрев непосредствено нападна Христо Ковачки, който станал монополист , и напомни, че з а това сигнализираха преди време и бизнес организациите в страната.

След Васко да Гама от село Рупча имаме Христо Ковачки от Сейшелите, захапа Добрев изказванието на Комисия за защита на конкуренцията, че не на всички търговци на ток притежател е Ковачки, а такива има и от Сейшелите. Милиони лв. спечелил предприемачът за летните месеци от монополното си състояние. Според Добрев, Ковачки продава ток по-скъпо и от американските централи.

Такава неуместна страна няма , възмути се социалистът, съгласно който Ковачки имал и свои хора в ГЕРБ и вкарал даже и двама депутати.

114 милиона лв. дължи предприемачът на страната, като 109 милиона лв. са дължимите суми единствено за осигуровки. Кирил Добрев счита, че Ковачки поема и управлението и на " Топлофикация - София ". В същото време Ковачки се явява за стратегически вложител за АЕЦ " Белене " .

Левите желаят да сезират прокуратурата за проблема Ковачки от Сейшелите.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР