БСП е в идейна безпътица и в организационна катастрофа. Корнелия

...
БСП е в идейна безпътица и в организационна катастрофа. Корнелия
Коментари Харесай

Кметът на Перник: БСП е в идейна безпътица, а Нинова живее в неин си свят

" Българска социалистическа партия е в идейна обърканост и в организационна злополука. Корнелия Нинова живее в неин си свят, тя си е самодостатъчна ", съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров предаването " Тази заран " на.
Още по тематиката
Левицата се разграничи от кмета си и то на два пъти: на първо време поради " закриване на културни институции и за обидно отношение към създатели " и повторно поради увеличената такса боклук.

" От много от дълго време съм в партията, бил съм секретар. Аз съм потомствен социалист - прародител ми е бил депутат, това Корнелия Нинова не го знае. Тя се пробва да печели евтини политически дивиденти ", разяснява Владимиров.

Кметът счита, че по малкия екран на Българска социалистическа партия се води акция против него. " Очертава се една наклонност, че хората, които са победили ГЕРБ, Нинова не ги харесва. Тръгна офанзива към президента Румен Радев, след това към мен - през нашата телевизия. Очертава се замяна на вота на гласоподавателите ", означи Владимиров.

Той твърди, че нито един път не е бил потърсен от управлението на партията, с цел да аргументира решенията си като кмет на Перник.

" Ще запомним, че Българска социалистическа партия отстранява знакови фигури, че изключва партийни хора. Ще запомним Нинова с евтиния PR, който се опита да направи с ковид рецесията с опити да бъде санитарка... Когато не си откровен и пореден, мъчно може да убедиш хората, че си опция ", посочи Владимиров.

" Изпитвам една горчилка, че управлението на партията не може да потърси обикновен контакт ", сподели още Владимиров.

В града се обрисува неодобрение против проектите на кметството да реформира метода на разпределяне на пари за просвета, както и да закрие част от структурите. Според Станислав Владимиров съкращения ще има, само че за първи път се отделят толкоз доста пари за просвета.

" Идеята е бюджетът да е 500 000 лв. и на спортен принцип да има част за финансиране. Различни гилдии са си запазили едни територии и не би трябвало да променяме нищо. Културата не са заплатите, не са щатните бройки, а духът на всеки един град ", разяснява кметът на Перник. По думите му смяната е нужна, тъй като по този метод ще се дават пари за действителни планове. " Със сигурност ще закрием някои щатни бройки, които не носят изгода за културния живот ", сподели Владимиров.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР