"БСП е почти четвърта на парламентарните избори, проблемите в партията

...
"БСП е почти четвърта на парламентарните избори, проблемите в партията
Коментари Харесай

Антон Кутев иска да изчегърта Корнелия Нинова

"БСП е съвсем четвърта на парламентарните избори, проблемите в партията не могат да се скрият ", съобщи в „ Лице в лице “ представителят на служебния кабинет и член на висшето управление на левицата Антон Кутев.
По думите му следва много неща да се изяснят в партията, само че не пожела да разяснява тематиката в елементи. Само посочи, че в персонално качество той е отчаян от резултата и се постановат промени.
„ Оставките са част от персоналното решение на управлението, до момента в който измененията в управлението са част от партийната политика. Аз персонално бих мислил върху промени в управлението, без значение от това дали ще има оставки “, посочи Кутев.
Той отхвърли да разяснява предлагането на „ ИТН “ за държавно управление с аргумента, че всичко ще се реши в Народното събрание. Кутев изясни, че тематиката скоро ще бъде разисквана на пленум на левицата.
„ Аз не съм в топли взаимоотношения с управлението на партията, тъй че се колебая моята дума да е най-важната по време на този пленум. Аз наложително ще се изкажа по доста въпроси на този пленум “, изясни политикът.
Относно рецензиите от страна ГЕРБ, че служебното държавно управление играе роля на избирателен щаб на президента Румен Радев, Кутев разяснява, че „ вървят крачка след Българска социалистическа партия “.
„ Колкото по-малко депутати имат, толкоз по-голямо достижение са създали. Никой не е желал да ги „ изчегъртва “. Бойко Борисов ни се караше доскоро, аз си мислех, че вместо да ни се кара с мил звук ще ни изясни какво стана с милиардите в „ Автомагистрали “. (…) Не желаеме да „ изчегъртваме “ Томислав Дончев или Бойко Борисов, а този метод на харчене на пари, съобщи представителят на служебния кабинет.
Според него държавните служби би трябвало да проверяват противоречивите публични поръчки и покупко-продажби, подписани от кабинета „ Борисов 3 “. Той добави, че в оставащите дни на служебния кабинет му се желае да се потвърди, че процесът за смяна на модела е необратим. Кутев добави, че служебното държавно управление приготвя няколко основни законопроекта, които ще внесе в Народното събрание.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР