БСП е партията, която показа най-стабилен ръст на тези избори.

...
БСП е партията, която показа най-стабилен ръст на тези избори.
Коментари Харесай

Без подкрепата на БСП Ваня Григорова нямаше как да постигне такъв резултат

БСП е партията, която сподели най-стабилен растеж на тези избори. Ние сме партията, която има най-голям растеж на гласове, съотнесено към последните парламентарни избори. По брой на съветниците сме на трето място, само че като брой на общински кметове сме на второ място в страната. Този резултат демонстрира, че Българска социалистическа партия е постоянна в локалната власт и в националната политика. Това сподели зам.-председателят на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров.

Относно декларираното от Ваня Григорова и екипа ѝ предпочитание да нападат в съда втория тур на локалните избори, Зафиров съобщи, че откакто са решили, че има задоволително причини за такава офанзива, дано бъде изработен този опит.

Попитан дали приема за Ваня Григорова определението " новото лице на лявото ", зам.-председателят на Българска социалистическа партия означи:

" Начинът, по който в последните два дни госпожа Григорова комуникира с част от гласоподавателите, с част от обществото, по никакъв метод не трябва да бъде обвързано с Българска социалистическа партия. Тя приказва от свое име и в качеството си на общинския консултант Ваня Григорова. Много ме тормози признанието ѝ, че няма визия кой е финансирал нейната акция, която беше очевидно добре финансирана. Това е много притеснително. Какви са персоналните ѝ упоритости - този въпрос би трябвало да бъде подложен на нея. Няма по какъв начин да има ляво обединяване, без Българска социалистическа партия да бъде в центъра на това ляво обединяване. "

По думите му, без поддръжката на Българска социалистическа партия госпожа Ваня Григорова нямаше по какъв начин да реализира подобен резултат.

Относно идното внасяне на избор на съмнение, зам.-председателят на Българска социалистическа партия съобщи в ефира на Българска национална телевизия, че държавното управление е изцяло изчерпано от наличие и е нездравословно за страната:

" Затова внасяме нашия избор на съмнение, адресиран в посока национална сигурност и защита. Смятаме, че тъкмо в този бранш са най-големите вреди, които държавното управление нанася на страната и народа. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР