БСП е отворена за дискусии преди вземане на решение, но

...
БСП е отворена за дискусии преди вземане на решение, но
Коментари Харесай

Таско Ерменков: БСП не е клуб по интереси

БСП е отворена за полемики преди взимане на решение, само че когато решенията се вземат, народните представители от левицата би трябвало дисциплинирано да ги извършват, тъй като сме партия, а не клуб по ползи, съобщи членът на Изпълнителното бюро на партията Таско Ерменков в тв изявление.
" Ако проследим държанието на Явор Божанков, той още в предишния парламент взе участие в протест в поддръжка на войната в Украйна. Тогава ние това го приехме като негово персонално мнение, което показва обществено. Има кардинални позиции, по които можем да бъдем толерантни досега, до който тази позиция е изразена като персонално мнение и не въздейства върху политическите решения на партията. Когато това се случва от най-високата естрада в Народното събрание и когато заставаш против своите гласоподаватели, които са те избрали с ясно изразена позиция в предизборната ни акция " не " на войната в Украйна и " не " на оръжията за Украйна, тогава ти към този момент си престъпил границите, с които си определен, и нямаш място в парламентарната група ", разяснява Ерменков.
" Не сме изключили никого, който да не заслужава да бъде изключен. Като стартираме от олигарсите, които работиха прикрито и дружно с ГЕРБ и получаваха публични поръчки от тях, и се премине през тези, които чисто кадрово не се усещат задоволени, заради което, не можейки да престъпят през егото си, се пробват да престъпят през партията ", акцентира Ерменков.
 >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР