„БСП е отговорна към народа си и участва съвсем честно,

...
„БСП е отговорна към народа си и участва съвсем честно,
Коментари Харесай

Георги Гьоков: БСП настоява за разумен бюджет, а не в ущърб на българите

„ Българска социалистическа партия е виновна към народа си и взе участие напълно почтено, искрено и отговорно в диалози за сформиране на държавно управление. На всички им е ясно, че след 12 години битка против модела “ГЕРБ “, няма по какъв начин да ни е елементарно да влезем в диалози с тях. Въпреки това положихме всички старания да се обезпечи непоклатимост и сигурност на България и българските жители. За страдание не срещнахме схващане. “

Това съобщи националният представител от “БСП за България “ Георги Гьоков в ефира на БТВ-радио. По думите му сред първата и втората политическа мощ има цялостно съвпадане по много политики. Например във връзка с джендър идеологията, бюджета, оръжията за Украйна.

„ Ние няма по какъв начин да отстъпим от нещо, което ясно и тъкмо сме декларирали като цели в предизборната си стратегия “, безапелационен е той.

Според социалиста няма останали доста благоприятни условия за осъществяване на първия мандат и по тази причина разяснява втория:

„ След връчването му, в случай че бъдем поканени на диалози, методът ни ще е същият – цели и по-късно хора, които могат да ги осъществят. Ние възразихме против метода на Борисов, при който даде кутийките за попълване “, напомни Гьоков.

„ Ако партията, на която бъде връчен втория мандат желае да го осъществя, би трябвало да се съобрази и с цели, които си слага Българска социалистическа партия “, сподели още той.

Гьоков изясни, че решението на Българска социалистическа партия да не поддържа ГЕРБ с първия мандат е взето след среща със структурите на партията.

„ На нея бяха споделени отзиви на социалисти от цялата страна. В 99% от случаите те желаят Българска социалистическа партия да не отстъпва от целите си и да не прави държавно управление с ГЕРБ. Друг фактор беше разнопосочното говорене от страна на първата политическа мощ по време на диалозите им с обособените партии “, разкри той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР