“БСП е консолидирана от идеята за справедливост и солидарност", с

...
“БСП е консолидирана от идеята за справедливост и солидарност", с
Коментари Харесай

Георги Гергов: БСП е партия, с история на 3 века , но е млада, борбена и успяваща

“БСП е консолидирана от концепцията за правдивост и взаимност ", с тези думи ръководителят на Областния съвет на Българска социалистическа партия Пловдив Георги Гергов честити празника на Партийната организация на Българска социалистическа партия в град Брезово, която през днешния ден отбелязва 125 години от Брезовската партийна организация.

Пред паметника на починалите за Отечеството водачът на пловдивските социалисти Георги Гергов прикани за опазване на силата и вярата на първите, за обединяване в името на запазване изповядваната концепция за свободно, солидарно и заслужено общество.

Своите членски карти за встъпване в редиците на партията през днешния ден получиха 7 млади социалисти, а заслужили дейци на Българска социалистическа партия получиха почетни грамоти от ръководителя на Областния съвет на Българска социалистическа партия Георги Гергов.

В момента в Българска социалистическа партия - Пловдив гласоподава кандидат-кмет и общински съветници. Очаква се Николай Радев, шеф на Английската гимназия да се изправи против Здравко Димитров, претендент на ГЕРБ, дегашен регионален шеф.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР