БСП е изразител на левите идеи, а не новото менте

...
БСП е изразител на левите идеи, а не новото менте
Коментари Харесай

Александър Симов: Ментето Левицата се опита да открадне гласове на БСП

БСП е изразител на левите хрумвания, а не новото менте " Левицата ", което взе 2% и по-натам ще приказваме за него само в минало време ", съобщи членът на Народно събрание на Българска социалистическа партия Александър Симов в тв ефир. Според него на отминалите предварителни парламентарни избори е имало " сили, които желаеха Българска социалистическа партия да се срине до към 5 %, с цел да може на идващите избори да бъде сменена с друго формирование ", само че не им се е получило, поради " тихата мъдрост на левия гласоподавател ".
Ментето събра куцо и сакато, а в него са хора " запазени марки " - Георги Първанов, Румен Петков, Татяна Дончева, Мая Манолова, Костадин Паскалев отиде да им оказва помощ, разяснява Симов. Той упрекна социолози, че съзнателно са давали по-нисък % на партията му, като дефинира прогнозите им като " погрешни и манипулативни ". " Целта на БПС не е да се бори за 4-те %, с цел да прескочи бариерата в Народно събрание, а да оправи организационните си проблеми ", уточни той. На вота Българска социалистическа партия този път получи 8,9 на 100 поддръжка.
" Последните 5 година всеки късаше от Българска социалистическа партия. Това би трябвало да спре. Левият гласоподавател не е толкоз малоумен. То не бяха обединители. Понякога вляво е като в спиритичен сеанс, призоваващ призраците ", разяснява Симов.
Той счита, че мъчно ще се образува постоянен кабинет. " Усещането ми е, че отиваме към избори, не виждам вид, в който да има устойчиво ръководство. Мъртво родено е 49-ото Народно заседание, вървим към 50-ото ", сподели той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР