БСП е готова с вота на недоверие в системата на

...
БСП е готова с вота на недоверие в системата на
Коментари Харесай

БСП е готова с вота на недоверие в системата на здравеопазването

БСП е подготвена с вота на съмнение в системата на опазването на здравето и той ще бъде импортиран в понеделник идната седмица. Преди това обаче социалистите стартират извънпарламентарни съвещания с всички организации в системата на опазването на здравето у нас, разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова:

" Тази седмица ще съсредоточим напъните си в тези срещи, ще изслушаме всички, ще представим нашата опция на здравна промяна, ще обсъдим претекстовете в трите им елементи - настоящо положение на опазването на здравето, оферти на ГЕРБ, оферти на Българска социалистическа партия за опция ".

По мотив убийството на журналистката Виктория Маринова социалистите разясниха, че този акт се случва в европейска страна, което слага доста въпроси. Според Българска социалистическа партия, властта мълчи и омаловажава случая. Депутатът Кристиян Вигенин:

" Това като, че ли е една нова аления линия, която беше пресечена до момента, български публицист не е ставал  жертва на сходно закононарушение. От нас зависи дали това ще бъде казус, против който ще има задоволително сериозна реакция - и социална, и на властта, и на всички нас или ще се трансформира като, че ли в нещо обикновено сходни неща да се случват в България ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР