БСП е готова незабавно да внесе нов вот на недоверие,

...
БСП е готова незабавно да внесе нов вот на недоверие,
Коментари Харесай

Вот на недоверие за националната сигурност

БСП е подготвена неотложно да внесе нов избор на съмнение, в случай че първият не бъде гласуван през днешния ден от депутатите.
" От поръчките на ГЕРБ и Движение за права и свободи виждаме, че вотът няма да мине. Те ще си поддържат държавното управление, макар рецензиите, които му насочат. Ако това се случи и кабинетът оцелее, незабавно започваме събиране на подписи за избор на съмнение за националната сигурност и защита и го внасяме още другата седмица ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Близо четири часа продължиха дебатите по първия против това държавно управление избор на съмнение за бранш " Енергетика ".
Корнелия Нинова съобщи от парламентарната естрада, че държавното управление на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи убива българската енергетика поредно, изрично и неотстъпчиво.
Вотът на съмнение би трябвало да бъде гласуван през днешния ден от 15 ч.
Национален митинг в поддръжка на бъдещето и независимостта на българската енергетика се състоя нощес в цялата страна. Служители от топлоцентрали във Враца, Русе, Плевен, Перник, Бобов дол, Бургас, Сливен, Гълъбово, Димитровград излязоха пред предприятията в символ на взаимност със своите сътрудници. Недоволни се събраха и в София в Триъгълника на властта.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР