БСП е гарант за стабилност, спокойствие и сигурност, заяви при

...
БСП е гарант за стабилност, спокойствие и сигурност, заяви при
Коментари Харесай

БСП е гарант за стабилност, спокойствие и сигурност

БСП е поръчител за непоклатимост, успокоение и сигурност, съобщи при откриването на предизборната камапания в Благоевград водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която е и лидер на листата на левицата в региона. Заедно с нея в срещата с гласоподаватели се включиха вторият в листата и лидер в 9 МИР в  Кърджали проф. Георги Михайлов и първите в листите в 24 МИР София Георги Свиленски, в 14 МИР в Перник Александър Симов и в 10 МИР в Кюстендил Бойко Клечков.
" Ако не беше Българска социалистическа партия в това държавно управление, нямаше да има такава мощна обществена политика и поддръжка за стопанската система. Тя обезпечава работните места и високите заплати, за които се борим, дава и средствата да усилваме пенсиите, да се грижим за младите и за децата ", акцентира Нинова.
Заставам пред вас с намерено лице, че сме си свършили работата и каквото обещахме за късото време, в което управлявахме, го изпълнихме, разясни тя. Нинова напомни признанието на Брюксел, че за пръв път, откогато е член на Европейски Съюз, България е преди всичко по промишлено произвеждане и по промишленост и на четвърто място по растеж на Брутният вътрешен продукт. Това се случи, тъй като ние, българските социалисти, върнахме ролята на страната в стопанската система, застанахме до дребния и междинния бизнес, подкрепихме компаниите в рецесията с тока, спряхме рекета, който властваше 12 години при Бойко Борисов, заключи Нинова. 
" По наше гледище замразихме цените на тока през зимата. Икономиката се разви и фамилиите бяха избавени от студена зима. За 22 милиарда лева са обществените ограничения. Те включват безвъзмездни детски градини. Майчинството за втората година стана от 380 на 710 лв.. Детските надбавки се усилиха, а младите фамилии към този момент заплащат по-малко налози, с цел да остават в тях повече пари да си гледат децата. Увеличихме минималната заплата и ваучерите за храна от 80 на 200 лв.. С тях към този момент може да отидете и на отмора, да си купите книга, да посетите кино и концерт. Направихме това, с цел да подпомогнем културните дейци, които са стожерите на българската просвета и нематериалност, само че бяха забравени в тези сложни времена ", изреди Нинова.
Българска социалистическа партия е поръчител, че в идващото ръководство политиката с грижа за народа ще продължи, сподели тя. Приоритет за социалистите са заледяване на цените, отплата за компаниите и за стопанската система и увеличение на приходите. По думите на Нинова бързите ограничения, които би трябвало да предприеме Народното събрание незабавно откакто се образува, е приемането на бюджета за идната година. " В него да се включат безвъзмездни медикаменти за деца до 14 години и безвъзмездни учебници за деца до 12 клас ", изясни Нинова. " Искаме дипломатически договаряния и намиране на спокойно решение за войната. Санкциите против Русия убиват Европа. Стига сме се делили на русофили или русофоби, евроатлантици или евразийци ", прикани тя.
" А къде е България? Къде е българският народен интерес? Къде е сигурността, стабилността на фамилията? ", попита Нинова. Според нея решението са диалози за доставки на газ от всички вероятни източници и възстановявянето на договарянията с " Газпром ". 
" Българска социалистическа партия се бори за непоклатимост, сигурност и успокоение на всички хора и ще продължим да го вършим постоянно. Подкрепете ни на 2 октомври с бюлетина 28 ", обърна се към участниците в срещата Нинова.
Тя връчи партийните билети на новоприети социалисти и им пожела да отстояват правилата на взаимност, правдивост и независимост.  style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >  
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР