БСП е една от малкото партии в момента, които защитават

...
БСП е една от малкото партии в момента, които защитават
Коментари Харесай

Гуцанов: БСП доказа, че може да е лицето на промените, които да заменят неолибералния модел

" Българска социалистическа партия е една от дребното партии сега, които пазят българщината и желаят България да се развива по един родолюбив, съвременен път, път на разговора, на една нова цивилизационна просвета. " Това заяви в ефира на предаването „ Лявата политика “ по БСТВ депутатът от Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов.

Българска социалистическа партия потвърди, че може да е лицето на тези промени, които да заменят неолибералния модел, в който битието на обособения човек не съществува, а е средство някой да направи по-голяма облага.

Българска социалистическа партия слага във фокуса на вниманието обособения човек, фамилията, тъй като считаме, че животът на всеки човек е неповторим и ние сме партията, която би трябвало да го пази. Това е огромното предопределение на Българска социалистическа партия и няма инженерингов план, който да може да измести 130-годишната ни партия от тази позиция.

Като доказателство – с 26 депутати в една несъмнено комплицирана коалиция Българска социалистическа партия съумя да извоюва бюджет, в който над 30% ще бъдат дадени за обществени действия. Няма такова достижение досега - нито, когато Българска социалистическа партия е била в ръководството, нито - в съпротива.

Ето по какъв начин наподобява в Бюджет 2022 резултатът от напъните на Българска социалистическа партия:

- Най-накрая успяхме да защитим една нова политика за поколението наши близки, които построиха България. Над 1 милиарда лв. повече в бюджета ще бъдат дадени за българските пенсионери, с цел да живеят те по-спокойно. Безпрецедентен размер на това перо – 14,111млн. лв..

- Правим първите действителни стъпки към преодоляване на демографската злополука, на която сме очевидци в последните години. Вярвам, че ще получим поддръжка от всички и от 1 април детските ясли и градини да бъдат безвъзмездни за българските деца. Това беше една от огромните борби на Българска социалистическа партия и съм благополучен, че можем да я обявим за извоювана.

- Помощите за майките се усилват от 650 на 710 лв. месечно. Не е доста, само че е крачка напред в поддръжката на младите фамилии.

Убеден съм, че даже единствено този обществен бюджет си заслужаваше влизането на Българска социалистическа партия в тази комплицирана управническа коалиция и съм сигурен, че хората ще го оценят. Благодарение на Българска социалистическа партия, страната стартира да влиза във функционалностите си, очевидци сме на смяна в политиката, в която всеки ще има шанса да бъде предпазен, а страната ни най-сетне ще се оттласне от дъното.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР