БСП е единствената партия в пълна готовност за предизборната кампания.

...
БСП е единствената партия в пълна готовност за предизборната кампания.
Коментари Харесай

Нинова се оплака, че ГЕРБ искали да подкрепят знакови червени кметове за местния вот

" Българска социалистическа партия е единствената партия в цялостна подготвеност за предизборната акция. Приехме своя платформа и одобрихме претендентите за кметове и екипите от общински съветници ", съобщи водачът на левицата Корнелия Нинова след приключването на Националния съвет на партията.

Днес аленият пленум се събра, с цел да утвърди дефинитивно кандидатурите за кметове и листи за общински съветници за локалните избори през октомври. 

Тя се оплака, че през последните 4-5 дни от ГЕРБ изявявали предпочитание по места да поддържат знакови червени кметове от години. " Получили са предложения за поддръжка от ГЕРБ. Това е следващият опит на Борисов да пробива Българска социалистическа партия, да внушава, че сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия са вероятни сделки и обединения, да използва Българска социалистическа партия, само че и този път това няма да стане ", акцентира Нинова. Тя увери, че алените не се поддавали нито на моркова, нито на тоягата. 

" Днес Националният съвет взе решение и разгласяваме публично, че няма да приемем на никое място поддръжка на ГЕРБ за кметове на Българска социалистическа партия ", безапелационна беше Нинова. Тя обаче по този начин и не разкри имена.  

Соцлидерката коментира внушенията, че Българска социалистическа партия пази едрите земеделци, които карат скъпи коли: 

" Питаме се по какъв начин по този начин Полша, Румъния, Словакия, които са едни от най-големите последователи на Украйна, в този случай се опълчиха и опазиха своята стопанска система и земеделие. Правителството съобщи българския народен интерес ”, съобщи Нинова.

" Винаги сме имали ясна и поредна позиция. Субсидията, която се дава на зърнопроизводителите, би трябвало да се преразпредели и да отиде към произвеждане на плодове, зеленчуци, мляко и месо. Да не се пробват да ни обвинят, че пазиме едри предприемачи. Защитаваме българския интерес ”, заключи Корнелия Нинова. 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР