БСП е единствената партия, която през последните 4 години показа,

...
БСП е единствената партия, която през последните 4 години показа,
Коментари Харесай

Димитър Данчев: Само БСП може да отстрани ГЕРБ от власт

" Българска социалистическа партия е единствената партия, която през последните 4 години сподели, че има ясна различна политика във всеки един бранш. Това, което ще вършим, в случай че ни се даде късмет да управляваме, е ясно и съответно написано в нашата стратегия " Визия за България ", съобщи секретарят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Димитър Данчев в " Панорама " по Българска национална телевизия.

" Дългосрочните ограничения, които се оферират, би трябвало да бъдат съчетани с навременна краткосрочна помощ - нещо, което ръководещите не вършат. Защото когато афишират затваряне на страната и затварят един бизнес без да му дават навременна помощ, той умира, без значение какъв брой пари да наливат в него по-късно. Самият министър на стопанската система неотдавна ни осведоми, че едвам 30% от компаниите, които са подали заявление за поддръжка посредством оборотен капитал през ноември, са получили държавна помощ. Това значи, че останалите 70% още не са получили нищо ", уточни Данчев. Той даде образец с навременна мярка, която Българска социалистическа партия предлага- частична данъчна почивка за затворени бизнеси до възобновяване на естествена активност.

" Българска социалистическа партия е единствената партия, която е в положение да победи ГЕРБ ", безапелационен бе депутатът от левицата.

На въпрос за сформиране на управническа коалиция, Данчев отговори по този начин: " Ясно е, че въпросът за управническа коалиция ще стои пред Българска социалистическа партия, само че едвам откакто завоюва изборите и получи мандат за съставянe на държавно управление. Ние първо ще се допитаме до нашите членове и тогава ще вземем решение. Ще търсим коалиция измежду тези партии, които имат предпочитание да вземат участие в ръководство с нас, само че и също по този начин, които споделят главните позиции на нашата стратегия. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР