БСП е единствената опозиция в Хасково, която последователно се бори

...
БСП е единствената опозиция в Хасково, която последователно се бори
Коментари Харесай

Камен Тодоров: БСП е алтернативата на порочния модел „ГЕРБ” и управлението ”Кумгейт” в Хасково

„ Българска социалистическа партия е единствената съпротива в Хасково, която поредно се бори с порочния модел на ГЕРБ и ръководство от вида „ Кумгейт ”. Затова ние сме алтернативата на този модел, трансформирал Хасково в най-бедния район в Европа, с най-ниската работна заплата и най-ниския Брутният вътрешен продукт на глава от популацията да се постави край ”. 
Това съобщи Камен Тодоров, лидер на листата на общински съветници от „ Българска социалистическа партия за България ” в Хаскво в предаването „ Още от деня ” на Българска национална телевизия.
Социалистът бе безапелационен, че е дала поддръжката си за Николай Ставрев, повдигнат от Инициативен комитет, тъй като той е стимулиран, почтен и трудолюбив, и се употребява с необятна социална и политическа поддръжка. „ Този Инициативен комитет въплъщава една концепция за по-добър живот в Хасково, който ние можем да реализираме ”, съобщи той.
По думите на Камен Тодоров, Българска социалистическа партия е потвърдила, че може освен да бъде ярка съпротива, само че и да печели борби. „ ГЕРБ и тогавашното болшинство 3 години поред одобряваха една такса „ битови отрадъци ” във форма, която е незаконосъобразна. Ние гласувахме „ срещу ”, само че откакто видяхме, че няма чуваемост от тяхна страна – поведохме правосъдна борба. И през днешния ден мога да кажа пред хасковлии, че такса „ битови боклуци ” е оповестена както от съда в Хасково, по този начин и от Върховен административен съд, за незаконосъобразна и следва връщане ”, съобщи претендентът за общински консултант.
 Той уточни като друга значима за жителите и извоювана от опозицията борба – цената на водата. „ Държавата освен, че я забрани, само че ни я продаваше, макар потвърдено некачествения статус, като на няколко пъти усили цената ”, акцентира Камен Тодоров и добави, че след подхванати още веднъж дейни дейности и интервенция на прокуратурата, за първи път цената е намалена.
 Социалистът уточни като проблем на дребните обитаеми места положението на речните корита. „ Днес бяхме в кв. Куба и село Въгларово – хората се тормозят, речните корита са в окаяно положение. Кметовете там нямат бюджет. Това е една от тактиките на ГЕРБ на всички места в страната да слагат според и кметовете, и хората в обитаемоте места ”, съобщи Камен Тодоров и съобщи като решение делегираните бюджети и оставане на 50 % от приходите от налози в общината.
 „ Предлагаме да има и лечебници в дребните обитаеми места, които на ротационен принцип да ги посещават. Там живеят най-вече възрастни хора, има отдалечени села без добър достъп до опазване на здравето ”, съобщи още като предпочитана задача Камен Тодоров.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР