БСП е демократична партия. Вече повече от 1 месец в

...
БСП е демократична партия. Вече повече от 1 месец в
Коментари Харесай

Сергей Станишев: Не ми е на всяка цена да съм водач на листата на БСП

„ Българска социалистическа партия е демократична партия. Вече повече от 1 месец в страната върви развой на номинации на претенденти. Над 200 конференции са минали, само че не са завършили всички. Това, което знам, е, че имам номинации в, може би, 85% от общините. Очевиден е един факт – аз и Елена имаме най-вече номинации от всички останали от партийните структури ”. Това съобщи в ефира на Нова тв водачът на ПЕС Сергей Станишев.

В неделя следва пленум на Националния съвет на  БСП, на който ще бъде избран лидерът на листата за евровота. Сред най-коментираните имена са Сергей Станишев и Елена Йончева.  

Станишев дефинира номинациите си като „ огромна отговорност ”. „ На мен не ми е непременно да съм лидер на листата на Българска социалистическа партия. Но имам няколко каузи  и няколко кардинални разбирания. Българска социалистическа партия би трябвало да се яви с ясна политическа физиономия на тези избори ”, съобщи Станишев. „ Ако някой мисли, че ще ни сблъска с Елена – няма да му се получи, ние сме другари ”.

„ Второ, би трябвало да имаме хора в европейския парламент, които могат да защитят българския интерес. Смятам, че го умея и съм го потвърдил с дейности и резултати ”, съобщи още Станишев. „ Трето, считам, че би трябвало да покажем, че Българска социалистическа партия може да бъде опция на ГЕРБ ”.

„ Залогът на евроизборите не е единствено кой ще има 5, кой ще има 6 депутати, а това дали ще има предварителни парламентарни избори и по какъв начин ще се отиде към локалните избори ”, съобщи още Станишев.

По думите му процесът на номинации в Българска социалистическа партия продължава прекомерно дълго. Той счита, че действителната акция измежду хората би трябвало да стартира допустимо най-бързо.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР