БСП е 125-годишна партия и ние не трябва да си

...
БСП е 125-годишна партия и ние не трябва да си
Коментари Харесай

Гергов: „БСП е 125-годишна партия и ние не трябва да си пишем историята "на коляно


„ Българска социалистическа партия е 125-годишна партия и ние не би трябвало да си пишем историята "на коляно ”, акцентира Гергов.

Предложих в партията да излезем от тривиалните неща, да отпадне думата „ ще ”, да се намерения по какъв начин Българска социалистическа партия да стане мощна, боеспособна, с цел да се пребори за първата позиция на идващите избори, когато и да са те, разяснява пред медиите преди пленума и членът на Народно събрание на Българска социалистическа партия Димитър Дъбов. Това, което оня ден се предложи, няма признаци за ограничения, които да изкарат Българска социалистическа партия на първа позиция, добави той.

Ще обсъждаме организационното положение на партията, по-добрата съгласуваност и връзка сред другите органи, връзката с Неправителствени организации, със синдикатите и други, съобщи и депутатът от Българска социалистическа партия за България Филип Попов. Според него партията сега е в добра позиция. „ Но следва да забележим ”, изрази той неопределени упования.

За депутата Стефан Данаилов промяната на ръководителя на Народното събрание Димитър Главчев е безспорен триумф за Българска социалистическа партия, а сътрудника му проф. Иво Христов не би трябвало да подава оставка, тъй като не е член на партията и тъй като след прословутото си изявление, което породи доста разногласия за качеството на хората у нас, той се извинил. Искането за избор на съмнение, счита Данаилов, с изключение на за предварителни избори има и други значения- да се приказва накъде отива партията, с цел да знае обществото. Обществото не е узряло още за избори, въпросът е да стигнат сигнали до него, че не вървят добре нещата, на първо място- поради огромната беднотия, уточни той. Данаилов е „ за ” Българска социалистическа партия да поддържа промени в Конституцията и е уверен, че Корнелия Нинова също би трябвало да поддържа това наложително, тъй като акцията е против нея. ”Тя е много остра младоженка, не знам до каква степен ще успее да въздържа себе си ”, по този начин депутатът отговори на въпроса дали Цвета Караянчева ще е добър ръководител на Народно събрание. Моята визия за ръководител на Народно събрание е напълно друга- изключително поради Председателството това би трябвало да е персона по-обаятелна, представителна, подобен човек не виждам в ГЕРБ. Но бях за Менда Стоянова- доста я одобрявам тази жена, тя е благородна, интелигентна, разбрах, че й е предлагано, само че тя се е отказала- може би е права, означи Данаилов./БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР